China Bluetooth-Voedselthermometer fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Emily

Telefoonnummer : 86-18392032815

WhatsApp : +8618392032815

Free call

Hoe te en waarom een thermometer kalibreer

October 23, 2020

Hoe te en waarom een thermometer kalibreer

Waarom kalibreer? Het is belangrijk om dit kaliberbepalingsproces periodiek te herhalen omdat het een gemeenschappelijk voorkomen met de meeste thermometers is om sommige van hun nauwkeurigheid na verloop van tijd te verliezen.

Kalibreren van uw thermometer is snel en gemakkelijk. Vele analoge en digitale thermometers staan u toe om de temperatuur te compenseren om de gekalibreerde waarde aan te passen. Er zijn verscheidene manieren om het te kalibreren.

1.ICE WATER

1. Vul een glas met ijsblokjes, dan bovenkant weg met koud water.

2. Beweeg het water en laat 3 minuten zitten.

3. Beweeg opnieuw, dan tussenvoegsel uw thermometer in het glas, ervoor zorgend om de kanten niet te raken.

4. De temperatuur zou 32°F (0°C) moeten lezen. Registreer het verschil en compenseer op passende wijze uw thermometer.

2: KOKEND WATER

1. Kook een pot van gedistilleerd water.

2. Zodra het water het rollen heeft bereikt kook, neem uw thermometer op, ervoor zorgend om de kanten of de bodem van de pot niet te raken.

De temperatuur zou 212°F (100°C) moeten lezen. Registreer het verschil en compenseer op passende wijze uw thermometer.

Het kookpunt van water zal met hoogte variëren. vind de juiste temperatuur voor uw verhoging

Stap 1 - vul een Glas met Ijs en Water

Één populaire methode die wordt gebruikt om een digitale vleesthermometer te kalibreren is een glas met wat ijs bij de bodem te vullen, en toen hoogste het omhoog met wat heet of kokend water. Het verlof het voor een paar ogenblikken om wat tijd voor het te koelen water toe te staan, maar staat teveel tijd niet voor het ijs toe beginnen te smelten.

Stap 2 - neem de Thermometer in het Water op

Op dit punt, neem de thermometer in het glas op, toestaand het uiteinde om het ijs te raken. Dit is een gemakkelijke manier om het te kalibreren, aangezien het in het bereik van ongeveer 32 graden van Fahrenheit zou moeten registreren.

Als deze temperatuur niet wordt geregistreerd, dan zult u weten dat de thermometer niet nauwkeurig is. Zijnd een digitale thermometer, hebt u niet de capaciteit om dienovereenkomstig aan te passen door de aanpassingsmoersleutel te bevestigen. Zo, in zo een geval zou u het kunnen moeten vervangen.

Stap 3 - steriliseer de Thermometer

Als uw thermometer de gewenste temperatuur van 32 graden van Fahrenheit registreerde, kunt u het dan steriliseren door het met wat warm water te wassen alvorens het in het voedsel te gebruiken.

Stap 4 - test de Temperatuur van het Voedsel

Daarna, kunt u de thermometer gebruiken om de het koken temperatuur van het vlees te controleren door om zijn uiteinde in het dikste deel van de rib ervoor te zorgen op te nemen, fileren, of het type van vlees u kookt. Het zou een nauwkeurig resultaat moeten opleveren nadat u het door deze eenvoudige methode te gebruiken hebt gekalibreerd.

Stap 5 - herhaal

Het is belangrijk om dit kaliberbepalingsproces periodiek te herhalen omdat het een gemeenschappelijk voorkomen met de meeste thermometers is om sommige van hun nauwkeurigheid na verloop van tijd te verliezen. In feite, in het geval van digitale thermometers, wordt het geadviseerd om het kaliberbepalingsproces vaker uit te voeren omdat zij geen aangepaste gemakkelijk thermometers kunnen zijn die een minimoersleutel en de mogelijkheid hebben om handaanpassingen gemakkelijk te maken.

Deze eenvoudige methode vergt slechts een paar notulentijd en zal u helpen om uw mening onbeweeglijk te zetten dat uw thermometer de nauwkeurige temperatuur wanneer opgenomen in het vlees registreert u kookt.

Het basisidee is dat u een milieu creeert waar u, voor een feit weet, wat de temperatuur is. Dan, gebruikt u de thermometer om te meten dat milieu en ziet of leest het de juiste temperaturen. Aangezien wij weten dat het water bij 32 F en hieronder bevriest, en wij weten dat het water bij 212 F kookt, één van beide één van die merken een groot „milieu“ voor ons om met onze thermometers te testen.

Één nota: voor de meeste kaliberbepalingsprocedures, verkies ik een ijsbad bij 32 F in tegenstelling tot kokend water en het testen te gebruiken voor 212 F. Dit is omdat het kookpunt van water bij verschillende verhogingen verandert, en ik wil niet van die temperatuurverandering moeten rekenschap geven. Voor sommige digitale thermometers, echter, (als thermapen) u moet beide milieu's gebruiken.

De bovengenoemde die methode op digitale vleesthermometer wordt gebaseerd.

Hoe te om een wijzerplaatthermometer te kalibreren: Als de thermometer niet correct leest, kunt u een kleine moersleutel gebruiken om de noot onderaan het thermometergezicht te verdraaien. Zacht ben! De lichte aanpassing zou moeten zijn dat alles is nodig. Voor snelste resultaten, kunt u de noot met de sonde in het ijswater nog aanpassen.

Als u goed overzicht hebt om vleesthermometer te kalibreren, heet om met onze kant te spreken welkom.

 
 
Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in